a a a
Bel gratis 0800 - 1525Klachten/Complimenten

De Toegang

Maakt u zich zorgen over uw vader, kind of financiën, u kunt met uw vragen terecht bij Stichting de Toegang. Wij kijken samen met u, hoe u zo goed mogelijk geholpen kunt worden bij het vinden van een oplossing voor uw vraag. Een telefoongesprek kan voldoende zijn. Is uw vraag minder eenvoudig, dan kijken we samen met de mensen die belangrijk voor u zijn, familie, vrienden of buren naar de best passende oplossing om uw situatie te verbeteren. Wat wij doen? Dat ligt aan uw vraag. Heeft u een eenvoudige vraag, dan verwijzen wij u door naar bijvoorbeeld uw huisarts, ggd, maatschappelijk werk of buurthulp. Als u een complexere vraag heeft, dan verwijzen wij u door naar specialistische hulp. Advies en hulp van de Toegang is gratis en het vragen van ondersteuning verplicht u tot helemaal niets.

U kunt bij De Toegang terecht voor vragen over Wmo hulpmiddelen, jeugdvragen en Schulddienstverlening. De Toegang heeft deze taken overgenomen van de Gemeente Emmen. Hiermee zijn de belangrijkste stappen gezet voor één onafhankelijk toegangsloket voor hulpvragen voor informatie, advies en ondersteuning voor inwoners van de gemeente Emmen. In Emmen zijn zes toegangsteams actief, verdeeld over zes gebieden. De teams bevinden zich dichtbij u in de buurt.

U vindt hier meer informatie over:

Privacy
De Toegang legt alleen die persoonsgegevens vast die noodzakelijk zijn om u goed te kunnen ondersteunen bij uw hulpvraag. Wilt u hier meer over lezen, lees dan onze folder of ons uitgebreide privacystatement.

Bij vragen kunt u contact opnemen met De Toegang

bel 0800-1525 of mail ons