a a a
Bel gratis 0800 - 1525Klachten/Complimenten

Nieuws

Je kunt nu ook chatten met Veilig Thuis Drenthe

Mensen die te maken hebben met huiselijk geweld of kindermishandeling kunnen nu ook met ons chatten via www.veiligthuisdrenthe.nl

In heel Nederland is het mogelijk om te chatten met een Veilig Thuis organisatie in je eigen regio. Bellen kan soms lastig zijn, wanneer je te maken hebt met huiselijk geweld of kindermishandeling. Zeker in deze periode waarin we meer met elkaar thuis zijn, bieden we graag een laagdrempelige mogelijkheid om contact op te nemen. Direct betrokkenen en mensen in hun omgeving kunnen – op werkdagen van 09.00-17.00 uur – chatten met medewerkers van Veilig Thuis Drenthe voor advies en ondersteuning. Het chatten kan 100% anoniem. Het telefoonnummer 0800-2000 blijft uiteraard 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar.

In de eerste week vonden er door het hele land al zo’n 400 serieuze chatgesprekken plaats. Wil je ons helpen om bekendheid te geven aan deze chatfunctie? Dit kan bijvoorbeeld door onderstaand (social media) bericht te verspreiden via je eigen kanalen of het bericht te delen van de LinkedIn-pagina van GGD Drenthe. Veilig Thuis Drenthe is onderdeel van GGD Drenthe.

Hartelijk dank voor je medewerking!

Veilig Thuis Drenthe

(Social media) tekst ter verspreiding

Mensen die te maken hebben met huiselijk geweld of kindermishandeling kunnen nu ook chatten met Veilig Thuis Drenthe. Bellen kan soms lastig zijn, wanneer je te maken hebt met huiselijk geweld of kindermishandeling. Zeker in deze periode waarin we meer met elkaar thuis zijn, biedt Veilig Thuis Drenthe graag een laagdrempelige mogelijkheid om contact op te nemen. Op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur kun je chatten met een medewerker via www.veiligthuisdrenthe.nl. Dit is 100% anoniem. Via 0800-2000 kun je 24 uur per dag, 7 dagen per week in contact komen met Veilig Thuis.

Hulp nodig? Bel 0800-2000 
Directe nood: bel 112

Zoek uw gebiedsteam

Bekijk alle locaties

Bij vragen kunt u contact opnemen met De Toegang

bel 0800-1525 of mail ons